facebook
instagram
googleplus
Facebook ta Paylaş
Twitter ta Paylaş
KURUMSAL
BİZ KİMİZ ?

BİZ KİMİZ ?

 

 

 

 

Bornova Beko Servisi | Kurumsal

      Yakın geçmişten Uzak GELECEĞE…

      Şirketimiz Isıtma & Soğutma sistemleri Servisliğinde 2012 yılı başında hizmete başlamıştır. Firmamız Bornova Beko servisi olarak, Klimalar ve beyaz eşyalar alanında hizmet vermektedir. Firmamız kurucularının ilgili sektördeki 10 yılı aşkın bilgi ve deneyim birikimini bir araya getirmesi ile ortaya çıkan NOKTA Isıtma & Soğutma Sistemleri Firmamız İZMİR Bornova ilçesinde hizmet vermektedir. Bornova beko servisi Kurulduğu günden bu yana, hızlı ve istikrarlı bir büyüme çizgisi yakalamış olan Nokta Isıtma & Soğutma Sitemleri, Şehir genelindeki  ısıtma & soğutma sektöründe adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır.


VİZYONUMUZ

      Müşterilerimize ve sektöre yenilikçi, yaratıcı, kaliteli kısaca en üst düzeyde hizmet sağlayarak bu pazarda lider olmak.

MİSYONUMUZ

      Müşteri ihtiyaçlarına uygun çözümleri birlikte üreterek rekabette kazanan, bilgi ve yeteneklerimiz ile çözüm geliştirme ve teknik hizmet servisleri sunarak Pazar standartlarını belirleyen, temel değerlerimiz doğrultusunda iş ahlakı, dürüstlük ve kaliteden taviz vermeyen bir firma olarak tercih edilen iş ortağı olmaktır.

STRATEJİMİZ

      Güvenlik, Maliyette tasarruf, şeffaflık, denetim kolaylığı,Verimlilik.


DEĞERLERİMİZ

      Müşteri odaklılık, Güvenirlik, Süreklilik, Yenilikçilik.

      Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Hizmetlerimizde ve her hangi bir problemde müşterilerimizin yanında olmak anında çözüm üretmek görevimizdir.

      Tüm ilişkilerimizde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, öncüsü olduğumuz ve vazgeçemeyeceğimiz bir başka temel ilkemizdir. 

 

BİZ KİMİZ ? | Bornova Beko Servisi
Reklam Asya © 2015