facebook
instagram
googleplus
Facebook ta Paylaş
Twitter ta Paylaş
HİZMETLERİMİZ
Neler Yaparız ?

Neler Yaparız ?

 

Bornova Beko Servisi | Kurumsal

Şirketimiz Isıtma & Soğutma sistemleri Servisliğinde 2012 yılı başında hizmete başlamıştır. Firmamız Bornova Beko servisi olarak, Klimalar ve beyaz eşyalar alanında hizmet vermektedir. Firmamız kurucularının ilgili sektördeki 10 yılı aşkın bilgi ve deneyim birikimini bir araya getirmesi ile ortaya çıkan NOKTA Isıtma & Soğutma Sistemleri Firmamız İZMİR Bornova ilçesinde hizmet vermektedir. Bornova beko servisi Kurulduğu günden bu yana, hızlı ve istikrarlı bir büyüme çizgisi yakalamış olan Nokta Isıtma & Soğutma Sitemleri, Şehir genelindeki  ısıtma & soğutma sektöründe adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır.

,

Bulaşık Makinesi Tamiri

Bornova Beko Servisi olarak başlattığımız hizmet senelerdir devam etmekte ve pek çok kişiye kadar da ulaşmış durumda. Bu nedenden dolayı da bir çok kişinin mağduriyetini en düşük ve en kaliteli hizmetle gidermiş olan ekibimiz, siz değerli müşterilerimizin de her türlü sorunların da yardımcı olmayı hedefliyor. Gerek Beko Bulaşık makinesi servisi, gerek ise buzdolabı ya da tüm beyaz eşyalar; konu ne olursa olsun sizlere destek vermek için hazırız. Her marka tüm cihazlarınızın arızasında ( Buzdolabı, Çamaşır makinesi, Bulaşık makinesi, Klima, Su sebili ) Bornova beko servisi yanınızda ve size bir telefon kadar uzaklıkta. Bornova beko servisi Bulaşık makinesi Bakım, onarımında pek çok seri ve model olarak parça değişimlerini 1 yıl garanti kapsamında sağlıyoruz. Bornova beko servisi uzman kadro, güler yüzlü hizmetiyle her zaman yanınızda.  İzmir de Beyaz eşya Bulaşık makinesi tamir servis bakim ve montajı sektöründe öncü olan Bornova beko servisi siz müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için Altus, Beko, Arçelik, Seg, Vestel, Samsung, Siemens, Ariston, Miele, Goranje, İndesit, Bosch, Teba, Sharp, Elektrolux, Profilo ve daha birçok markaya servis hizmeti vermekteyiz. İzmir'in semtlerine servis araçlarımız siz müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için merkez servis anlayışıyla evinizde ve işyerinizde bulunan cihazlara 1 yıl işçilik ve malzeme garantisi vermektedir tamir yerinde ve anında müdahile imkânıyla en kısa sürede çözümler üretmektedir..

Devamı
,

Buzdolabı tamiri

Bornova Beko Servisi olarak başlattığımız hizmet senelerdir devam etmekte ve pek çok kişiye kadar da ulaşmış durumda. Bu nedenden dolayı da bir çok kişinin mağduriyetini en düşük ve en kaliteli hizmetle gidermiş olan ekibimiz, siz değerli müşterilerimizin de her türlü sorunların da yardımcı olmayı hedefliyor. Gerek Beko çamaşır makinesi servisi, gerek ise buzdolabı ya da tüm beyaz eşyalar; konu ne olursa olsun sizlere destek vermek için hazırız. Her marka tüm cihazlarınızın arızasında ( Buzdolabı, Çamaşır makinesi, Bulaşık makinesi, Klima, Su sebili ) Bornova beko servisi yanınızda ve size bir telefon kadar uzaklıkta. Bornova beko servisi Buzdolabı Bakım, onarımında pek çok seri ve model olarak parça değişimlerini 1 yıl garanti kapsamında sağlıyoruz. Bornova beko servisi uzman kadro, güler yüzlü hizmetiyle her zaman yanınızda.  İzmir de Beyaz eşya Buzdolabı tamir servis bakim ve montajı sektöründe öncü olan Bornova beko servisi siz müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için Altus, Beko, Arçelik, Seg, Vestel, Samsung, Siemens, Ariston, Miele, Goranje, İndesit, Bosch, Teba, Sharp, Elektrolux, Profilo ve daha birçok markaya servis hizmeti vermekteyiz. İzmir'in semtlerine servis araçlarımız siz müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için merkez servis anlayışıyla evinizde ve işyerinizde bulunan cihazlara 1 yıl işçilik ve malzeme garantisi vermektedir tamir yerinde ve anında müdahile imkânıyla en kısa sürede çözümler üretmektedir.

Devamı
,

Çamaşır Makinesi Tamiri

Bornova Beko Servisi olarak başlattığımız hizmet senelerdir devam etmekte ve pek çok kişiye kadar da ulaşmış durumda. Bu nedenden dolayı da bir çok kişinin mağduriyetini en düşük ve en kaliteli hizmetle gidermiş olan ekibimiz, siz değerli müşterilerimizin de her türlü sorunların da yardımcı olmayı hedefliyor. Gerek Beko çamaşır makinesi servisi, gerek ise buzdolabı ya da tüm beyaz eşyalar; konu ne olursa olsun sizlere destek vermek için hazırız. Her marka tüm cihazlarınızın arızasında ( Buzdolabı, Çamaşır makinesi, Bulaşık makinesi, Klima, Su sebili ) Bornova beko servisi yanınızda ve size bir telefon kadar uzaklıkta. Bornova beko servisi Çamaşır makinesi Bakım, onarımında pek çok seri ve model olarak parça değişimlerini 1 yıl garanti kapsamında sağlıyoruz. Bornova beko servisi uzman kadro, güler yüzlü hizmetiyle her zaman yanınızda.  İzmir de Beyaz eşya Çamaşır Makinesi tamir servis bakim ve montajı sektöründe öncü olan Bornova beko servisi siz müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için Altus, Beko, Arçelik, Seg, Vestel, Samsung, Siemens, Ariston, Miele, Goranje, İndesit, Bosch, Teba, Sharp, Elektrolux, Profilo ve daha birçok markaya servis hizmeti vermekteyiz. İzmir'in semtlerine servis araçlarımız siz müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için merkez servis anlayışıyla evinizde ve işyerinizde bulunan cihazlara 1 yıl işçilik ve malzeme garantisi vermektedir tamir yerinde ve anında müdahile imkânıyla en kısa sürede çözümler üretmektedir..

Devamı
,

Kombi Bakımı

 KOMBİNİZE YERİNDE SERVİS HİZMETİ Kombi Bakımında Yapılanlar - Cihazın sıcak su ve kalorifer yanma durumu kontrol edilmeli. - Tozlanma kontrolü yapılır gerekliyse temizlenir. - Cihazın yanma odası brülörü kontrol edilir. - Su ısınma kazanı (ana eşanjör) kontrol edilir - Kombi içerisinde bulunan gaz valfi ayarı kontrol edilir. - Kombi içerisinde ki elektrik ve elektronik bağlantıların kontrolü yapılır. - Kombinin otomatik gaz kesme durumu kontrol edilmelidir. - Kalorifer dönüş hattı pislik tutucu filtresi temizlenir.   Kombi bakımı öngörülebilir arıza oluşumlarını engellemek, güvenli, verimli ve ekonomik yakıt tüketimi için Kombi yıllık periyodik bakımlarını ihmal etmeyiniz ! Sürekli yenilenen gelişen küresel yapılanmalara bağlı; Alt yapısal yeterliliğin sağlanması aşamasında yaşanan aksaklıklardan, dış etkenlerden minimum ölçekte etkilenmeniz, emniyet, ekonomi ve konfor üçgenini muhafaza etmeniz açısından Kombi Cihaz bakımını en az yılda bir kez kış mevsimine girmeden veya kış ve yaz geçişlerinde yaptırmanız tavsiye edilir.

Devamı
,

Su Sebilleri

Bornova Beko Servisi | Su Sebilleri SEBİL bakımlarının gerekliliği. Su Sebilleri kullanılmaya başlandığı andan itibaren kullanım yeri ve kullanım sıklığına göre değişmekle beraber ortalama 3-4 ay içerisinde dezenfekte edilmelidir. Günümüz Türkiye'sinde bu dezenfekte işlemi çeşitli firmaları tarafından sağlığa zararlılığı tartışmaya açık olan çeşitli kimyasallarla amatör kişiler tarafından yapılmaktadır. Sağlığımızı birebir yakından ilgilendiren bu dezenfekte işlemi NOKTA Isıtma & Soğutma Sistemleri firması tarafından uzman kadrolarla yapılmaktadır. Su sebillerinin bakımında kullandığımız ilaç DİVOMİL RD VC 69 dur. Sağlık bakanlığı tarafından onaylı olup Sebil ve insan sağlığına hiçbir kötü etkisi bulunmamaktadır. DİVOMİL RD VC 69 ürün bilgisi Sebil ve büromatik temizliklerinde kullanılmak üzere hazırlanmış, az köpüren, yumuşak metaller için güvenli, alkali, klorlu bir deterjandır. İşlenmiş gıda endüstrisinde daldırma ve elle yıkama işlemlerinde, unlu gıda endüstrisindeki maya tanklarının temizliğinde ve dondurucuların temizliğinde kullanılır. Yumuşak metallere uygun, düşük köpüklü, klorlu ve silikatlı deterjan dezenfektan. Daha önce su sebili bakımını yaptığımız ozon gazından daha etkili bir şekilde temizlik yaptığını ve insan sağlığına zarar vermediğini gözlemlediğimiz ve sağlık bakanlığından onaylı olduğu için Divomil rd vc69 ürününü kullanmaktayız bakımlarımızda. Dilerseniz ozon gazı ile de bakımlarınızı yapmaktayız. Kullanımı, Ürün bir damacana suya boşaltılır, çalkalanır daha sonra sebile konularak bekletilir tortu pislik ve bakterilere etkisini gösterdikten sonra muslukla sirkülasyon yapılarak temizliği yapılır. Sebillerde oluşabilecek arızalarda da çözüm kaynağınız NOKTA Isıtma & Soğutma Sistemleri yanınızda. Periyodik bakımlarınız da Sebilleriniz firmamıza geldiğinde önce arızalı olan parçalar varsa piyasadan daha uygun maliyetli bir şekilde çözümü sağlanır. Bunlar mhtemel değişecek parça ve maliyetleri fiyat teklifimizde sunulacaktır.

Devamı
,

Klima Bakımı

Bornova Beko Servisi | Klima Bakımı        Klimanın çalışma prensibi ve Klima bakımlarının gerekliliği. Süreç, bir iç ünite, bir dış ünite ve bağlantı yapmak için bakır boru gerektirir. Soğutucu gaz, boru yoluyla bir üniteden diğerine geçer. Enerjiyi bir ünitede absorbe edip diğerinde serbest bırakan bu soğutucu gazdır.       İç ünite:  Bir fan, içerideki sıcak havayı soğuk durumdaki soğutucu gazın içinden geçtiği bir ısı değiştirme bobini üzerine üfler. Soğuk gaz ısıyı absorbe eder ve soğuk hava içeriye üflenir. Bakır boru: Soğutucu gaz üniteden ve borulardan geçerek ısıyı iç üniteden dış üniteye taşır. Dış Ünite:  Basınç ile soğutucu gaz ısıtılır ve kaynama noktası yükselir. Dış ünitede sıkıştırmadan doğan ısı, dışardaki havayı ısı değiştirme bobini üzerine üfleyen bir fan yoluyla dışarıya bırakılır. Soğutucu gaz:  Sıvı haldeki soğutucu gaz iç üniteye geri gider. İç ünite:  İç üniteye geri dönünce soğutucu gazın basıncı azalır ve yine içerideki havadan ısı alacak hale gelir.   Görüldüğü üzere Klimalar bir fan yardımıyla ortamdaki havayı, nemi emerken aynı zamanda ortamdaki bakterileri de emer ve bu bakteriler klima peteğine yapışarak çoğalır. Zamanla petekte çoğalan bakteriler, tozlar klimanın emiş gücünü azaltır ve klima performansı düşer.   Her şeyden önemlisi bu biriken bakteriler belirli bir zaman sonra peteklerin arasından fan aracılığı ile ortama tekrar ve yoğun olarak bırakılır ve sağlığınız için zararlıdır. Klimaların kimyasal ile periyodik bakımlarına en çok sağlığınız için önem göstermelisiniz.   Klima bakımları bir kimyasal madde ile yapılır. Klima iç ünite ön panel sökülür ve peteklere basınçlı bir pompa ile kimyasal püskürtülür daha sonra bu kimyasal madde peteklerin arasına tamamen işleyene kadar beklenir. Kimyasal peteklere işlediğinde ve bakterileri temizlediğinde yine basınçlı pompa ile su püskürtülerek bakteriler ve kimyasal madde klimanızın su tahliye hortumundan dışarı atılır.   Klima periyodik bakımları genelde 6 ayda bir yapılmalıdır fakat sürekli kullanılması halinde ve ortam da toz çok bulunuyorsa bu 3 aya düşürülmelidir. Klimalar da oluşabilecek arızalarda da çözüm kaynağınız NOKTA Isıtma & Soğutma Sistemleri yanınızda. Periyodik bakımlarınız da arızalı olan parçalar varsa piyasadan daha uygun maliyetli bir şekilde çözümü sağlanır. Bunlar muhtemel değişecek parça ve maliyetleri fiyat teklifimizde sunulacaktır. Bakım zamanları hariç her hangi bir arızanızda aynı gün içerisinde arızanızın çözümünü sağlamaktayız. Firmamız Klima bakımı ve arıza çözümlerinde uzman ve dinamik bir ekibe sahiptir.   Klima bakımdan önceki hali                                                                  Klima bakımdan sonraki hali 

Devamı
Neler Yaparız ? | Bornova Beko Servisi
Reklam Asya © 2015