facebook
instagram
googleplus
Facebook ta Paylaş
Twitter ta Paylaş
HİZMETLERİMİZ
Neler Yaparız ?
Su Sebilleri

Su Sebilleri

Bornova Beko Servisi | Su Sebilleri

SEBİL bakımlarının gerekliliği.

Su Sebilleri kullanılmaya başlandığı andan itibaren kullanım yeri ve kullanım sıklığına göre değişmekle beraber ortalama 3-4 ay içerisinde dezenfekte edilmelidir.

Günümüz Türkiye'sinde bu dezenfekte işlemi çeşitli firmaları tarafından sağlığa zararlılığı tartışmaya açık olan çeşitli kimyasallarla amatör kişiler tarafından yapılmaktadır.

Sağlığımızı birebir yakından ilgilendiren bu dezenfekte işlemi NOKTA Isıtma & Soğutma Sistemleri firması tarafından uzman kadrolarla yapılmaktadır.

Su sebillerinin bakımında kullandığımız ilaç DİVOMİL RD VC 69 dur.

Sağlık bakanlığı tarafından onaylı olup Sebil ve insan sağlığına hiçbir kötü etkisi bulunmamaktadır.

DİVOMİL RD VC 69 ürün bilgisi

Sebil ve büromatik temizliklerinde kullanılmak üzere hazırlanmış, az köpüren, yumuşak metaller için güvenli, alkali, klorlu bir deterjandır. İşlenmiş gıda endüstrisinde daldırma ve elle yıkama işlemlerinde, unlu gıda endüstrisindeki maya tanklarının temizliğinde ve dondurucuların temizliğinde kullanılır. Yumuşak metallere uygun, düşük köpüklü, klorlu ve silikatlı deterjan dezenfektan.

Daha önce su sebili bakımını yaptığımız ozon gazından daha etkili bir şekilde temizlik yaptığını ve insan sağlığına zarar vermediğini gözlemlediğimiz ve sağlık bakanlığından onaylı olduğu için Divomil rd vc69 ürününü kullanmaktayız bakımlarımızda. Dilerseniz ozon gazı ile de bakımlarınızı yapmaktayız.

Kullanımı,

Ürün bir damacana suya boşaltılır, çalkalanır daha sonra sebile konularak bekletilir tortu pislik ve bakterilere etkisini gösterdikten sonra muslukla sirkülasyon yapılarak temizliği yapılır.

Sebillerde oluşabilecek arızalarda da çözüm kaynağınız NOKTA Isıtma & Soğutma Sistemleri yanınızda. Periyodik bakımlarınız da Sebilleriniz firmamıza geldiğinde önce arızalı olan parçalar varsa piyasadan daha uygun maliyetli bir şekilde çözümü sağlanır. Bunlar mhtemel değişecek parça ve maliyetleri fiyat teklifimizde sunulacaktır.

Su Sebilleri | Bornova Beko Servisi
Reklam Asya © 2015