facebook
instagram
googleplus
Facebook ta Paylaş
Twitter ta Paylaş
HİZMETLERİMİZ
Neler Yaparız ?
Bulaşık Makinesi Tamiri

Bulaşık Makinesi Tamiri

Bornova Beko Servisi olarak başlattığımız hizmet senelerdir devam etmekte ve pek çok kişiye kadar da ulaşmış durumda. Bu nedenden dolayı da bir çok kişinin mağduriyetini en düşük ve en kaliteli hizmetle gidermiş olan ekibimiz, siz değerli müşterilerimizin de her türlü sorunların da yardımcı olmayı hedefliyor.

Gerek Beko Bulaşık makinesi servisi, gerek ise buzdolabı ya da tüm beyaz eşyalar; konu ne olursa olsun sizlere destek vermek için hazırız. Her marka tüm cihazlarınızın arızasında ( Buzdolabı, Çamaşır makinesiBulaşık makinesiKlima, Su sebili ) Bornova beko servisi yanınızda ve size bir telefon kadar uzaklıkta.

Bornova beko servisi Bulaşık makinesi Bakım, onarımında pek çok seri ve model olarak parça değişimlerini 1 yıl garanti kapsamında sağlıyoruz. Bornova beko servisi uzman kadro, güler yüzlü hizmetiyle her zaman yanınızda.

 İzmir de Beyaz eşya Bulaşık makinesi tamir servis bakim ve montajı sektöründe öncü olan Bornova beko servisi siz müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için Altus, Beko, Arçelik, Seg, Vestel, Samsung, Siemens, Ariston, Miele, Goranje, İndesit, Bosch, Teba, Sharp, Elektrolux, Profilo ve daha birçok markaya servis hizmeti vermekteyiz. İzmir'in semtlerine servis araçlarımız siz müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için merkez servis anlayışıyla evinizde ve işyerinizde bulunan cihazlara 1 yıl işçilik ve malzeme garantisi vermektedir tamir yerinde ve anında müdahile imkânıyla en kısa sürede çözümler üretmektedir..

Bulaşık Makinesi Tamiri
Bulaşık Makinesi Tamiri | Bornova Beko Servisi
Reklam Asya © 2015